Indbetaling af kontingent

Kontingentopkrævningen her den 5. oktober giver en del udfordringer. Din Betalingsservice er blevet slettet automatisk, fordi det er halvandet år siden, at du har indbetalt til Bøffen. Det betyder, at der i stedet bliver sendt et indbetalingskort til dig. Hvis ikke du har oplyst os om ny adresse ved flytning, bliver det sendt til den adresse du havde, da du meldte dig ind. Så vil indbetalingskortet aldrig nå frem til dig.

Sådan gør du, hvis du intet indbetalingskort har fået (uanset årsag):

Indbetal 600 kr. på Bøffens konto 2680 2551320246. Kassereren finder selv din nye adresse på indbetalingen og får dette i vores system. Indbetaler du kontingent for en anden (fx dit barn eller din kæreste), så oplys navnet på den du indbetaler for. Det er den eneste måde at indbetale på, det er ikke teknisk muligt at sende dig et nyt indbetalingskort.

Når du skal betale kontingent næste gang til april 2022, vil du få tilsendt et indbetalingskort. Oplysninger til brug for tilmelding til Betalingsservice, vil da fremgå af indbetalingskortet.

Fristen for betaling er 5. oktober og normalt vil vi uden videre melde dig ud, hvis betalingen ikke sker inden denne dato. På grund af alt bøvlet beskrevet oven for, har vi udsat betalingsfristen til 1. november 2021.

Har du spørgsmål til din indbetaling, så send en mail på kasserer@khif-boeffen.dk